Sponsorer

Det er helt afgørende at have gode sponsorer og samarbejdspartnere for at kunne afvikle et danmarksmesterskab i ballonflyvning.

Nedenfor finder du en præsentation af vores sponsorer, som vi er meget taknemmelige for støtter dansk ballonsport.

Destination Sjælland byder på unik natur, spændende kultur og sjov for børn og voksne.

Der er altid noget at opleve i Destination Sjælland, hvor arrangementerne står i kø. Her er et overflødighedshorn af autentiske oplevelser, hvor I kan komme på spændende rundvisninger, bjergtagende natureventyr og få smagfulde indtryk.

Find både store folkelige oplevelser, de små perler og de sjællandske hemmeligheder.

Motto: Sammen om særlige oplevelser

Slagelse Kommune – Vi vil styrke erhvervsudviklingen og skabe vækst i kommunen ved at satse på innovation og samarbejde mellem virksomheder og uddannelser. Ved at udvikle nye uddannelsesmiljøer og udnytte kommunens store mangfoldighed, vil vi styrke uddannelsesniveauet, hæve indtægterne og skabe mere tryghed og sammenhæng i hele kommunen.


DreamBalloon er Danmarks største udbyder af passagerflyvninger i varmluftballon.

Virksomheden er godkendt til kommerciel ballonflyvning af trafikstyrelsen og desuden medlem af Dansk Ballonunion.

DreamBalloon giver hvert år flere tusinde danskere en fantastisk og enestående oplevelse, når vores luftballoner svæver henover forskellige egne af Danmark.

DreamBalloon tilbyder oplevelsesflyvninger i varmluftballon over Sjælland.

Prøv en ballonflyvning over Sjælland med DreamBalloon – en helt unik oplevelse!

Beierholm er Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi hjælper kunderne til en mere enkel økonomisk administration, og støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Vi tilbyder hele paletten af revisions- og rådgivningsydelser: fra bogføring, rapportering, revision og udarbejdelse af regnskaber til rådgivning i forbindelse med opstart, vækst, konsolidering og salg. I Beierholm har vi desuden skarpt fokus på, hvordan de digitale muligheder kan hjælpe kunderne til at få overblik og automatisere arbejdsgange, så de kan frigøre tid og ressourcer til det, de for alvor brænder for.

Uden gastank fyldt med gas – ingen ballonflyvning. Dansk Ballonunion har indgået en længerevarende aftale med Kosan Gas der er Nordens førende leverandør af gas.

Kosan Gas har eksisteret i mere end 90 år og er leverandør af gas og gasanlæg til dette og fremtidige danmarksmesterskaber. Vi glæder os til fylde vores tanke med Kosan Gas.

Motto: Vi efterlader ingen på vejen til en grøn fremtid

Bygninger får stadig flere tekniske funktioner. Ud over det grundlæggende – el, VVS, opvarmning, køling, ventilation, belysning, sprinklere, sikkerhed og låse – er kravene til digitale og bæredygtige løsninger som automatisering, energioptimering, solenergi og ladestandere til elbiler stigende.

Med Bravida får du en partner, der tager ansvar for alle tekniske funktioner gennem hele bygningens livscyklus. Men normalt starter det med et konkret projekt eller et problem, der skal løses.

Motto: Vi giver bygninger liv


Vilcon Hotel & Konferencegaard er et konferencehotel midt i naturen i smukke, idylliske omgivelser. Her finder fu frisk luft og ro.

Under Danmarksmesterskabet i ballonflyvning 2022 er der briefing for piloter og crew på konferencehotellet, ligesom de tilmeldte ballonhold kan vælge at bo her.


Uden biler kommer stævneledelsen og hjælpere ikke langt ….. og det skal de. De styrer DM fra jorden af og i år bliver det i biler fra Suzuki-Slagelse som velvilligt har stillet biler til rådighed. Stor tak til Tim Daugberg for endnu engang at bakke op omkring vores arrangement.