Konkurrencekort, regler m.m.

Der vil blive kommunikeret fra stævneledelsen til piloterne på WatchMeFly  – derfor bedes alle piloter være oprettet som pilot på denne side inden Generalbriefingen.

Det betyder også at du på WatchMeFly skal hente følgende: regelsæt, PZ-liste, liste med CLA/CLP, digitalt konkurrencekort, FAI Sporting Code. De vil ikke længere være at finde på hjemmesiden.

OFFCIAL NOTICEBOARD

DM2022 vil igen i 2022 bruge WatchMefly (WMF) som Official Noticeboard – også kaldet ENB (Electronic Noticeboard).

Når du har oprettet dig som pilot på WMF, så kan du efterhånden som dokumenterne bliver færdige hente og downloade følgende informationer:

  • Konkurrenceregler DM2022
  • CLA/CLP
  • PZ’er
  • Digitalt konkurrencekort
  • FAI Sporting Code

WatchMeFly vil løbende blive opdateret – både før DM og under DM, hvor også de officielle resultater vil blive vist.

Der vil til DM2022 således ikke været et fysisk Official Noticeboard – der vil dog hænge et konkurrencekort ved briefinglokalet.

Printede flyvekort kan bestilles ved at sende en mail med det ønskede antal til formand@circusballoon.dk. De printede kort koster kr. 235,- pr. stk. og udleveres ved generalbriefing. Der tillægges porto, såfremt kort ønskes fremsendt inden stævnestart. Bestilling senest 15. maj 2022.

Under DM2022 vil stævneledelsen i et vist omfang anvende en SMS-tjeneste til ‘akutte’ informationer. Piloter, crewchiefs og officials er på forhånd oprettet som modtagere af disse sms’er. Øvrige kan tilmelde sig via dette link: https://www.cpsms.dk/webframe/tilmeld.php?webid=85803

Eventuel afmelding foretages via dette link: https://cpsms.dk/webframe/afmeld.php?webid=85803